Lash lift/bryn & vipper

Lash Lift/ vippebuk

Lash Lift/Vippebuk er for dig, der ønsker at få det fulde ud, af dine egne øjenvipper og få dem til at se længere, smukkere og mere volumiøse ud – på en naturlig måde.

Ved et Lash Lift/Vippebuk løftes og bukkes øjenvipperne skånsomt og giver flot naturligt look, med lang holdbarhed fra 6-8 uger.

Lash Lift/Vippebuk er en helt ny teknologi, hvor vipperne bues på en mere skånsom måde, ved hjælp af silikonepuder, der lægges på de øvre øjenlåg. Vipperne løftes forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres perm gel i 10 min., som herefter neutraliseres. Vipperne frigøres fra silikonepuderne og renses for gel.

Jeg anbefaler ikke at du udsætter dine vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer efter din behandling.

Bryn og vipper

Vores bryn og vipper indrammer vores ansigt

Nogle gange kan det være svært selv at få rettet en flot kurve på dine bryn, eller hvis du fra naturens side har lyse bryn og vipper, kan jeg hjælpe dig med at lave et flot og naturligt resultat, som passer til din ansigtsform og ønsker.

Dine bryn og vipper bliver farvet med holdbar farve fra Refectocil & Rettet med en skånsom ansigtsvoks fra Lycon, som tager alle uønskede hår og dun.Hårfjerning af ansigt m/voks

Den samme professionel voks fra Lycon bruges til at få fjernet dine uønsket hår i ansigtet. Voksen er skånsom for din hud, og fjerner alle hår uanset om det er næsebor, hage, kinder, øre, overlæbe eller bryn.

Vigtigt: at du ikke opholder dig i sol 24 efter din voksbehandling.

Joan Christensen- Permanent Makeup & hudpleje

v/ Joan Christensen
Toldervej 21
8940 Randers sv
Cvr. 30472373


Tlf. 22253322
E-mail: joan-christensen@mail.dk

Åbningstider

Mandag 10:00 - 15:00
Tirsdag 10:00 - 19:00
Onsdag 10:00 - 19:00
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk