Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandlinger

Nimue Skin Technology

Hos mig får du en individuel vurdering og rådgivning, som passer til dig, dine behov og din hudtype.

Nimue produkterne blev i 1994 udviklet specielt til det medicinske marked med henblik på anvendelse før og efter operative indgreb. Siden da har Nimue udviklet sig til et internationalt anerkendt mærke, der har vundet ry for innovative formler og nyskabende teknologi baseret på en effektiv kombination af enestående ingredienser og transportsystemer.

Som førende indenfor hudplejesektoren er Nimue kendt for viden om huden, de effektive behandlinger af forskellige hudtilstande, og på sin unikke filosofi og de fire grundprincipper: Foryngelse, Genopbygning, Antioxidering og Solbeskyttelse.

Nimue hudanalyse, vejledning & mini Treatment 249.-

Denne behandling er til dig som ønsker dig hjælp & vejledning i din daglige hudpleje. Du får lavet en hudanalyse, en snak om dine ønsker og behov. Vi laver i fællesskab en gennemgang af hvad der lige netop vil passe til dig & du vil mærke alle produkterne på din egen hud i form af en ansigtsbehandling med hjemmeplejeprodukterne, som passer til dig.

Nimue Bio-activ Treatment - 599 Kr.

Denne behandling er målrettet til den tørre og trætte hud, der trænger til fugt og ny vitalitet. Bio active complex (frugtsyre) er den mildeste form for peeling.
Behandlingerne med AHA har dokumenteret forbedrende, fornyende, foryngende og fugtighedsgivende virkning på huden.
Grov, grå og trist hud får ny vitalitet og udstråling med frugtsyrens hjælp. Rosacea
vil oftest blive dæmpet markant og visse tilfælde forsvinde helt. Efter behandlingen fremstår huden mere frisk, jævn, glat og blød. AHA er med til at forbedre hudens fedt og fugtindhold.

Nimue Rejuvenating Treatment - 599 Kr.

Denne behandling er målrette til den miljøbelastet hudklassefikation, hvor det avanceret peeling system effektivt er udviklet til at behandle fornyelse/ foryngelse i huden, med en utrolig opstrammende og udglattende effekt, den perfekte anti-aging behandling til dig der trænger til nyt vitalitet i huden.

Nimue SRC Treatment - 699 Kr.

Denne behandling er målrettet til dig som er på Nimue face 1 & 2. SRC behandlingen bliver skræddersyet til dig efter din hudklasefikation og er vores mest effektivte behandling af problematisk, hyperpigmenteret eller miljøbelastet hud.

Nimue Rescue Treatment - 599 Kr.

Denne behandling er målrettet til den sarte, ubalanceret eller medicineret hud, der trænger til fugt, ro, styrke og ny vitalitet. Ansigtsbehandling bliver skræddersyet til hver eneste hudproblem, hvad enten det er rocasea, A-vitamin kur, sart hud eller efter et længere sygdoms forløb. Du få hud der er kommer i balance og med forbedret styrke.

Fractional needling Treatment - 995 Kr.

Ar og rynker reduceres med denne behandling, som bygger på en ny forståelse for at få huden til selv at arbejde og modvirke sine problemer. Fractional needling arbejder dybt i huden og behandler effektivt ar, dybe rynker og giver dig en smukkere hud med et yngre og friskere udseende.Hvad er AHA frugtsyre

AHA er betegnelsen for frugtsyre. Det står for Alpha Hydroxy Acid. Syren der anvendes under denne behandling er udvundet fra både mælk, citrus frugter og rørsukker. Glykol (sukkerør) er den mest brugte AHA syre da den har de mindste molekyler som gør at den nemmere kan trænge ind i huden og langt dybere for at give et mere dybdegående resultat Da frugtsyren virker der hvor celledelingen foregår. Frugtsyren påvirker denne naturlige proces positivt ved at sørge for, at cellerne ”bliver født fejlfri" – fyldt med fugt og den rette speed. Den påvirkning cellerne har fået fra frugtsyren gør at de ligger sig perfekt på række som medfører et jævnt hudlag uden problemer.

Frugtsyre-peeling kan anvendes af næsten alle hudtyper og aldre der har brug for hjælp til problemstillinger af hudbilledet som fx åbne porer, ar efter akne, pigmenter der er kommet af solen, solarie, hormonelt eller graviditet, så er frugtsyre peeling helt klart noget for dig.

Til folk der lider af aktiv acne og har prøvet diverse cremer og piller fra lægerne vil
frugtsyre peeling nedsætte overproduktionen af hudfedt (Sebum). Overproduktion af Sebum betyder, at hudfedtet har svært ved at komme ud, så der opstår en slags trafikprop. AHA giver din hud balance så du undgår yderligere urenheder og bumser.

AHA- Frugtsyren har i sig selv en exfolierende effekt der bryder bindinger af døde
hudceller til overhuden.

Frugtsyre er ikke en ny behandling, men dog er det den behandlingsteknik, der har
eksisteret længst på markedet og har dokumenteret virkning bag sig.

Dette fjerner døde og ødelagte hudceller og fremmer nye og sunde hudceller, som
fører til en glattere, ren og mere spændstig hud. Frugtsyre peeling er med til booste hudens produktion af collagen og elastin.

Det mest optimale resultat opnås bedst ved at bruge Nimue Produkter som er sammensat efter dine problemstillinger, og ved at foretage et kurforløb på 3-12 behandlinger med et interval på 7-14 dages mellemrum - alt efter ønsket resultat og hudklassifikation.

Derefter skal behandlingen yderligere vedligeholdelse ca. hver 4-8 uge.

Solbadning frarådes i 10 dage efter behandlingen og høj solbeskyttelses faktor
anbefaledes under hele kurforløbet.

Frugtsyre med den rigtige pH-værdi er din huds bedste ven. De små molekylers magiske og stærke virkning gør nemlig underværker for huden. Behandlingen kan prikke, stikke en smule i huden, og huden kan være lettere rødlig efter behandling, men som fortager sig igen i løbet af dagen.


Hvad er Fractional needling

Med alderen (fra 25 år) mister vi vores ungdommelige og spændstige udseende i huden, dette skyldes hudens høje indhold af hyaluronsyre. I takt med at hyaluronsyren forsvinder i de dybere hudlag sker der ændringer i underhuden, hvilket med tiden vil vise sig på overfladen ved at huden vil blive tyndere , tørrere, mere ujævn, tydeligere blodbar og misfarvninger.

Med fractional needling modvirker man activt huden aldringstegn ved løbende at tilføre hyllaronsyre og andre active ingridinser til huden.

Fractional needling er behandling med tynde nåle, som sidder I en nålepatron. Microperforering med nåle laver små huller (puntblodninger) I huden. Huden reagerer ved at arbejde på højtryk for at reparer “skaden” derved boostes collagenen i huden på rekordtid. Den nyskabte mængde af collagen modarbejder rynker og ar i dybden og gør huden yngre at se på, samtidig påføres active special sammensatte serummer efter din huds behov, så du får det optimale resultant ud af din behandling.

Det er denne proces der resultere i en sundere, mere strålende og ensartet hud. Det gør ligeledes arvæv blødere, både blødt såvel som hårdt arvæv (der karakteriseres ved dårlig blodcirkulation) Huden begynder samtidig at producere nyt pigment der eliminere pigmentforandringer og misfarvninger fra eksempelvis solskader og arvæv.

Huden kan forkomme lette rødling op til 48 timer efter de effektive behandlinger. Det mest optimale resultat opnås bedst ved at foretage et kurforløb på 6-12 behandlinger som afhænger af problemet i din hud. Der kan ses resultater allerede efter første behandling.

Derefter skal behandlingen yderligere vedligeholdes eller kombineres med anden behandling ca. hver 4-8 uge. Solbadning frarådes i 2 uger efter behandlingen og høj solbeskyttelses faktor anbefaledes under hele kurforløbet.


Joan Christensen- Permanent Makeup & hudpleje

v/ Joan Christensen
Toldervej 21
8940 Randers sv
Cvr. 30472373


Tlf. 22253322
E-mail: joan-christensen@mail.dk

Åbningstider

Mandag 10:00 - 15:00
Tirsdag 10:00 - 19:00
Onsdag 10:00 - 19:00
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk