Online booking Facebook Online booking

SHR - Permanent hårfjerning

SLUT MED KNOPPER, INDGROEDE HÅR & HÅRVÆKST

Kunne du tænke dig at blive fri for at barbere dig hver dag, eller at gå til smertefulde voksbehandlinger for at komme af med dit uønskede hårvækst? som kun er en kortvarig glæde inden dine hår er vokset ud igen, men dette kan være slut nu......

Den nyeste teknologi, SHR fjerner dine hår permanent, så du ikke længere skal bekymre dig om din hårvækst. SHR behandler stort set alle toner af hår, endda også rødt hår, derfor er SHR den eneste effektive og anvendelige teknologi til at fjernelse af lysere skandinaviske hår som fx. ansigtsdun, lysere hår på arme, ben osv.

SHR gør ikke ondt, og kan knapt mærkes det er en nænsom og mild behandling i modsætning til IPL og flere andre systemer.

Mænd får oftest fjernet hår på ryggen, skulder, mave bryst eller nakken.

Som kvinde kan det være overlæbe, dun i ansigtet, ben arme, armhulen, bikinikant, brazil eller Hollywood

HUSK:

  • Konsultation (GRATIS) senest 24 timer inden behandlingen. Uden den - ingen behandling!
  • Barbering af det område(r) du skal have behandlet samme dag, påfør ingen parfume, deodorant eller creme
  • Permanet hårfjerning m/ SHR teknologi 6-8 behandlinger for færdigt resultat
  • Betal for det dyreste område og spar 50% på alle øvrige områder!
  • Ved køb af klippekort (6 behandlinger) 20% rabat


permanenthaarfjerning
Laes

HVOR LANG TID TAGER DET

SHR behandles med 4 ugers interval (6-8behandlinger for et færdigt resultat). Lysere og røde hår kan kræve en smule flere behandlinger.

Med SHR falder hårene ud efter 10-20 dage, og efter en lille venteperiode, er du klar igen. Derfor vil et forløb med SHR tage langt under halvdelen af den tid, som permanent hårfjerning plejer at tage.

SOL OG BIVIRKNINGER

Med SHR skal du blot undgå solen én uge op til behandling (kun på det behandlede område), og igen 24 timer efter behandling.

Forbrænding er med SHR stort set ikke muligt, da vi kun opvarmer hårcellerne til ca. 45 grader.

IPL benytter en helt anden og meget større mængde energi, hvilket gør, at hårsækkene varmes op til niveauet omkring 75 grader for optimal virkning. Det gør, at forbrænding på en helt anden måde er en risiko, når du behandles med IPL. Også efterfølgende er forbrændingsrisikoen efter IPL-behandling stor, da solen kan skabe skader på huden. Med SHR er der stort set nul risiko.

ALLE HUDTYPER BEHANDLES

Med SHR er der ingen begrænsninger. Selv de mørkeste hudtyper behandler vi stor succes og effektivitet.

SHR er den moderne, effektive, sikre og absolut hurtigste vej til at komme af med de hår, du ikke ønsker. Vi behandler alle områder!

Det er påvist igennem videnskab og studier, at SHR er langt mere sikker end klassisk laserbehandling.

Udeblivende risiko for overbehandling og væsentligt lavere energi, danner grobund for størst mulig tryghed i forløbet hos mig.

Barbering af det område, som ønskes behandlet, skal foretages hjemme tidligst dagen inden behandling, helst samme dag. Påfør ingen parfume, deodorant eller creme på det område som du skal have behandlet.. Ankommer du ubarberet opkræves gebyr (200kr.) for udførelse af dette.